Разова спеціалізована вчена раду ДФ 76.600.0__ створена згідно наказу ректора Буковинського державного медичного університету № __/Д від __.__.2024 р. на підставі рішення Вченої ради БДМУ № 12 від 25.04.2024 року з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту  дисертації Фрунзи Аліни Владиславівни на тему: «Удосконалення методів прогнозування та діагностики ренальної дисфункції у передчасно народжених дітей за умов перинатальної патології» на здобуття наукового ступеня доктора філософії, з галузі знань 22 Охорона здоров’я за спеціальністю 228 Педіатрія у складі:

Голова ради – д.мед.н., професор Безрук Володимир Володимирович,  професор закладу вищої освіти кафедри педіатрії, неонатології та перинатальної медицини Буковинського державного медичного університету.

Рецензент – професор Зуб Лілія Олексіївна професор закладу вищої освіти кафедри внутрішньої медицини Буковинського державного медичного університету.

Опонент – д.мед.н., професор Яблонь Ольга Степанівна, завідувачка кафедри педіатрії № 1 Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова.

Опонент – д.мед.н., професор Вакуленко Людмила Іванівна, завідувач кафедри пропедевтики дитячих хвороб та педіатрії 2 Дніпровського державного медичного університету.

Опонент – д.мед.н., професор Похилько Валерій Іванович, проректор  з науково-педагогічної та виховної роботи, професор кафедри педіатрії № 1 з пропедевтикою та неонатологією Полтавського державного медичного університету.

 

ДИСЕРТАЦІЯ

Протокол створення електронного підпису дисертації

Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації

Посилання на веб-сайт трансляції

Рецензія_Зуб Л.О. (підписана ЕЦП)

Протокол створення електронного підпису Рецензія_Зуб Л.О.

Відгук_  Яблонь О.С. (підписаний ЕЦП)

Протокол створення електронного підпису Відгук_ Яблонь О.С.

Відгук_ Вакуленко Л.І. (підписаний ЕЦП)

Протокол створення електронного підпису Відгук_Вакуленко Л.І.

Відгук_ Похилько В.І. (підписаний ЕЦП)

Протокол створення електронного підпису Відгук_Похилько В.І.

Рішення спеціалізованої вченої ради

Відео-запис публічного запису дисертації (підписаний електронною печаткою ЗВО)