Саме під такою назвою розпочато бібліографічний флешмоб, присвячений Дню науки в Україні за ініціативи директора бібліотеки Ганни Кіселиці, співробітниками інформаційно-бібліографічного відділу при підтримці заступника директора Олени Гімчинської.

10 травня на кафедрі фізіології людини (завідувачка – Світлана Ткачук) відбувся перший етап цього флешмобу – «Авторський профіль дослідника ЗВО в міжнародних базах даних Scopus та Web of Science».

Під час презентації провідний бібліотекар Софія Задерей у доступній формі повідомила про особливості створення власного академічного профілю Author ID в Scopus, Researcher ID в Web of Science, який допоможе продемонструвати їх видимість та авторитетність, а також визначити інтереси дослідників та знайти потенційних співробітників у своїй галузі досліджень.

Фахівці бібліотеки ознайомили науковців кафедри з головними нюансами роботи з профілями. Під час жвавого обговорення презентації співробітники кафедри виявили свою зацікавленість у подальшій співпраці з бібліотекою з метою поглиблення власних навичок цієї роботи.