Реєструйтеся на 32-гу Літню школу в Лугано!
Подія триватиме 16, 17 й з 21 по 26 серпня2023 року. Програма складатиметься з 15 курсів, чотирьох пленарних засідань і кількох мережевих заходів, що проходитимуть у гібридному форматі онлайн та офлайн —> https://www.ssph-lugano-summerschool.ch/
Літня школа в Лугано організована Swiss School of Public Health+ для фахівців з питань охорони здоров’я, дослідників й аспірантів та допомагає обміну досвідом у сприятливому середовищі. Школа зосереджує увагу на політиці охорони здоров’я, економіці й управлінні. Вже понад два десятиліття цей проєкт створює сприятливе освітнє середовище, що мотивує до розвитку. І звичайно, отримані знання й нетворкінг дуже допомагають теорії й практиці в секторі охорони здоров’я бути нерозривними.
Детальна інформація про програму події тут —> https://www.ssph-lugano-summerschool.ch/courses
Ви можете подати заявку на отримання стипендії до 1 березня 2023 року тут —> https://usi.qualtrics.com/jfe/form/SV_3DhqycB4U7LjK4e Кількість стипендій обмежена.
Ґайд з подання заявки на стипендію ви знайдете тут —> https://downloads.ssph-lugano-summerschool.ch/LSS2023…
Аби отримати додаткову інформацію, ви можете написати на пошту організаторам події info@ssph-lugano-summerschool.ch. Не впустіть чудову нагоду долучитися до потужного нетворкінгу й можливість професійного розвитку!