Про формат проведення 103-ї підсумкової

науково-практичної конференції з міжнародною участю

професорсько-викладацького складу БДМУ (07, 09, 14 лютого 2022 року)

Науковий відділ університету повідомляє, що згідно до наказу по університету від 10.01.2022 р. за № 11-Адм. «Про встановлення карантину в університеті» та з метою дотримання протиепідемічних заходів:

Проведення 103-ї підсумкової науково-практичної конференції з міжнародною участю професорсько-викладацького складу БДМУ (07, 09, 14 лютого 2022 року) відбуватиметься за дистанційною формою в синхронному режимі за допомогою сервісу відеоконференцій Google Meet.

  1. Секретарям секційних засідань створити та надіслати посилання для доступу учасників до роботи секції в синхронному режимі за допомогою сервісу відеоконференцій Google Meet – термін виконання до 07.02.2022 р.
  2. Секретарям секційних засідань надіслати посилання на відеоконференцію секційного засідання відповідальному за проведення наукових форумів у БДМУ, д.мед.н. Безруку В.В. – термін виконання до 07.02.2022 р.
  3. Відповідальному за проведення наукових форумів у БДМУ, д.мед.н. Безруку В.В. створити та надіслати посилання для учасників пленарного засідання конференції в синхронному режимі за допомогою сервісу відеоконференцій Google Meet – термін виконання до 14.02.2022 р.
  4. Відповідальному за проведення наукових форумів у БДМУ, д.мед.н. Безруку В.В. забезпечити розміщення для вільного доступу програму та матеріали підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького складу БДМУ на сайті наукового відділу університету (http://nauka.bsmu.edu.ua/) – термін виконання до 07.02.2022 р.
  5. Секретарям секційних засідань після завершення роботи секцій надіслати короткий інформаційний звіт (з фотосупроводом) відповідальному за проведення наукових форумів у БДМУ, д.мед.н. Безруку В.В. та прес-секретарю БДМУ Вівсяник О.Й. – press.secretary@bsmu.edu.ua (для розміщення інформації на сайті університету).

 

Програма 103-ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного університету

Збірник 103-ї підсумкової наукової конференції професорсько-викладацького персоналу Буковинського державного медичного універистету