Запрошення на чергове засідання членів Комісії з питань біомедичної етики_четвер 19 вересня 2024 року протокол №2 на 13:30 офлайн
Вельмишановні колеги,
запрошуємо Вас на чергове засідання комісії з питань біомедичної етики БДМУ, яке відбудеться у четвер перед засіданням наукової комісії 19.09.2024 р. о 13:30 ОФЛАЙН на другому поверсі (мала конференц-зала) Театральна пл. 2 (протокол №2).
В додатку до листа заархівовані матеріали дисертантів, питання яких виносяться до Порядку денного.
Прохання до дисертантів (або їх представників) прийти за 5 хв до початку засідання і мати кілька екземплярів роздрукованих інформованих згод та або Угод для ознайомлення членів комісії!
  1. Докторант кафедри гістології, цитології та ембріології Владиченко Костянтин Анатолійович, планування роботи на здобуття наукового ступеня доктора наук на тему: «Закономірності онтогенетичних перетворень сечової системи людини та деяких ссавців»
  2. Аспірант кафедри анатомії людини ім. М.Г. Туркевича Білійчук Михайло Іванович, планування роботи на здобуття наукового ступеня доктора філософії на тему: «Анатомічніособливості структур клиноподібноїкістки у пренатальному періоді онтогенезу» та
  3. Аспірант кафедри педіатрії та дит інфекційних хвороб Жар Кароліна , планування роботи на тему «Клініко-параклінічні особливості перебігу гіпоксично-ішемічної енцефалопатії новонароджених залежно від терміну гестації».
  4. Дисертант кафедри внутрішньої медицини, клінічної фармакології та професійних хвороб Дудка Інна Володимирівна, планування роботи на здобуття наукового ступеня доктора наук на тему: «Епідеміологія, патогенетичні механізми розвитку та прогресування, особливості клінічного перебігу, інноваційні підходи до лікування хронічного панкреатиту у хворих на хронічне обструктивне захворювання легень».
З повагою, секретар Наталія Богуцька