Шановний лікарю, вітаємо!

Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, громадська організація “Академія внутрішньої медицини” та громадська організація “Польське медичне товариство в Україні імені А.С. Свінціцького” щиро запрошують Вас долучитися до однієї з найграндіозніших і найочікуваніших мультидисциплінарних науково-освітніх подій цієї осені – Міжнародного конгресу “Четверті наукові читання пам’яті професора Анатолія Станіславовича Свінціцького “Внутрішня медицина: наука та практика”.

Захід проходитиме 2-4 жовтня 2024 року в м. Києві у змішаному форматі. Онлайн-трансляція здійснюватиметься в режимі реального часу на платформі YouTube.

Під час форуму заплановано проведення низки тематичних секційних засідань та симпозіумів, а також майстер-класів “Міжфахова взаємодія при веденні кардіоренометаболічного пацієнта” і “Абетка невідкладної медичної допомоги: що має знати кожен лікар?”.

За участь у заходах у межах читань передбачена можливість отримання сертифікатів з балами БПР (максимально – 30 балів).

Реєстрація для слухачів є обов’язковою. Звертаємо Вашу увагу, що лише зареєстрованим учасникам буде надіслано тестові завдання множинного вибору.

Ознайомитися з детальною інформацією про захід та зареєструватися Ви можете, натиснувши на кнопку:

Зареєструватись