Вельмишановні завідувачі кафедр, керівники наукових шкіл БДМУ!

         Міністерство освіти і науки України на виконання Указів Президента України від 2 січня 2013 р. № 1/2013 «Про Велику українську енциклопедію», № 7/2015 від 12 січня 2015 р. «Питання підготовки та видання Великої української енциклопедії» та доручення Кабінету Міністрів України від 28.01.2019 № 2483/1/1-19 просимо передбачити у планах роботи участь викладацького складу у виданні Великої української енциклопедії (ВУЕ) Просимо передбачити у планах роботи кафедр участь науковців у написанні статей до енциклопедії.

Також інформуємо, що Державна наукова установа «Енциклопедичне видавництво» пропонує використання майданчика для проходження стажування та підвищення кваліфікації викладачів зі спеціальності «Видавнича справа».

Про зміст та порядок підготовки матеріалів звертатися до Державної наукової установи «Енциклопедичне видавництво» https://ev.vue.gov.ua/, контактний телефон (044)235-61-62, vuencyclopedia1@gmail.com, http://db.vue.gov.ua/ , http://vue.gov.ua/.

Публікації у ВУЕ для всіх авторів – безкоштовні! Для викладачів всіх вузів України, науковців НАН України та галузевих академій будь-яких спеціальностей публікації зараховуються до наукової роботи, вважаються публікаціями у фаховому виданні.

Всі статті обов’язково будуть в он-лайн версії ВУЕ та паперовій. Стаття для паперової версії обмежена кількістю друкованих знаків, стаття для он-лайн версії може бути більшою за обсягом, з ілюстраціями, відеорядом тощо. В кожному конкретному випадку узгоджуємо питання з автором в робочому порядку.