Шановні колеги!

Раді повідомити, що науково-практичний журнал “Запорожский медицинский журнал”, який з 1999 р. видає ЗДМУ, включений до найпрестижнішої міжнародної наукометричної бази даних – Web of Science.

Підтверджуюча інформація за посиланням: http://ip-science.thomsonreuters.com/cgi-bin/irnlst/jlresults.cgi?PC=MASTER&ISSN=2306-4145

«Запорожский медицинский журнал» – перше наукове медичне видання, додане у базу даних Web of Science за час незалежності України, що свідчить про високий фаховий рівень видання. Окрім цього, журнал входить до понад 25 міжнародних баз даних, архівів, репозитаріїв, електронних бібліотек та інших електронних ресурсів. Публікації в журналі задовільняють вимоги нового порядку присудження вчених звань і наукових ступенів, який почав діяти з 1 січня 2016 р. і вимагає від здобувачів публікації у виданнях, що входять до міжнародних наукометричних баз, зокрема Web of Science. «Запорожский медицинский журнал» повністю відповідає вимогам МОП щодо таких видань.

 

Редколегія журналу продовжить серйозну редакційну політику з урахуванням міжнародних стандартів та рекомендацій Міжнародного Комітету Редакторів Медичних Журналів (ICMJE) стосовно рукописів, що подаються у біомедичні журнали.

Запрошуємо до співпраці!