До участі запрошуються науково-педагогічні співробітники закладів вищої освіти, наукові співробітники наукових установ, докторанти, аспіранти, здобувачі, студенти, а також практичні працівники, які мають або здобувають медичну освіту.
Навчальне навантаження стажування становить 6 кредитів ЄКТС (180 годин) і розподіляється по 6 годин кожного дня впродовж 6 робочих тижнів.
Голова організаційного комітету:
Станіслав Бука, доктор економічних наук, професор, ректор Балтійської міжнародної академії.
Організаційний комітет:
Ірина Плотка, доктор психологічних наук, професор, Балтійська міжнародна академія;
Тетяна Юркевич, доктор юридичних наук, доцент, Балтійська міжнародна академія;
Алла Ільїна, доктор економічних наук, доцент, Балтійська міжнародна академія.
Форма участі: дистанційна.
Мова тез доповідей: латиська, англійська, українська.
Учасникам необхідно до 24 лютого 2023 року (включно):
1. заповнити заявку;
2. надіслати на електронну адресу med@cuesc.org.ua:
– тези науково-методичної доповіді за профілем роботи в навчальному або науковому закладі України;
– після отримання реквізитів надіслати електронну копію квитанції про сплату організаційного внеску.
Тема листа: на стажування з медичних наук.
Проходження науково-педагогічного стажування без підготовки науково-методичної доповіді неможливе.
Кожен учасник отримує сертифікат про проходження науково-педагогічного стажування (двома мовами із зазначенням погодинної програми) та друкований збірник тез науково-методичних доповідей.
Сертифікат про проходження науково-педагогічного стажування є документом, який підтверджує проходження стажування в науковій установі у країні, яка входить до Європейського Союзу, на здобуття звань доцента, професора та старшого дослідника відповідно до п. 2.1, 2.2, 2.3, 2.5, 2.7 Порядку присвоєння вчених звань науковим і науково-педагогічним працівникам (з урахуванням останніх змін згідно з Наказом МОН України № 322 від 17 березня 2021 р.), а також враховується під час ліцензування та акредитації освітніх послуг.
Детальна інформація про стажування міститься на сайті та в інформаційному листі.
|