Міжнародний журнал Index
ІНДІЙСЬКИЙ ЖУРНАЛ ПРИКЛАДНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
Журнал медичного Subject Друк ISSN Немає 2249 – 555X
Подвійний огляд Щомісячний журнал Опубліковано
ВПЛИВ ФАКТОРА: 5,397 Розраховано SJIF
Індекс Коперника IC Значення: 86,18
MCI Затверджено журнал
Індійський журнал прикладних досліджень (IJAR) є відкритий доступ, міжнародний, рецензованих загальний медичний журнал. Повний текст цього журналу можна ознайомитися на сайті http://www.worldwidejournals.com . Журнал забезпечує вільний доступ до його вмісту. Індійський журнал прикладних досліджень (IJAR) присвячений публікація досліджень в галузі медичної науки з усіх дисциплін і терапевтичних областей медичної науки і практики. Журнал має широке охоплення актуальних тематик по всій медичної науки і практики. Індійський журнал прикладних досліджень (IJAR) є одним з найшвидших журналів зв’язку та статті публікуються на сайті протягом короткого часу після прийому рукописів.

Типи статей, прийнятих включають в себе оригінальні наукові статті, оглядові статті, редакція, медичні новини, звіти випадку побічних реакцій, короткі повідомлення, листування, зображення в медичній практиці, вирішуючи клінічні проблеми, перспективи та нові оновлення наркотиків. Він публікується щомісячно та надається в друкованому та електронному варіанті.

Індійський журнал прикладних досліджень опублікував свій випуск травня, він був добре прийнятий в академічному братстві. Випуск включає в себе документи по медичній науці … Висока якість наукових робіт / Статті запрошені на червень-2018 Issue

Якщо ви хочете опублікувати Research Paper / Стаття люб’язно слідувати нашим АВТОР КЕРІВНИЦТВА і пошту до нас на editor@ijar.in або ви можете також безпосередньо ЗАГРУЗИТЬ вашу статтю на нашому сайті.

Журнал Індексація:

Журнал індексується з провідними міжнародними Індексація агентствами як індекс Коперника, Google Scholar, Open J-Gate, Кирпа, Citefactor, DJOF, DRJI, Eyesource і т.д.

Для перегляду поточного питання, натисніть тут

Рукопис Подання:

Дослідження паперу високої якості запрошуються ті і плагіат оригінальна безкоштовно повинні бути підготовлені в форматі MS Word з подвійним – стовпець в окремих рознесених машинописних сторінок повинні бути представлені в електронному вигляді вкладення по електронній пошті Ідентифікатор журналів згадується … Редактор @ ijar. в

Огляд процесу:

Процес , Стандартний огляд повинен зайняти 3-4 дні time.please Див процесу розгляду

Прохання переслати цю електронній пошті своїм друзям / колегам / Associates та іншими дослідниками, які можуть бути вигоду з цього.

Найкращі побажання,

ІНДІЙСЬКИЙ ЖУРНАЛ ПРИКЛАДНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ

редактор,
303, Maharana Pratap комплекс,
Opp. Кападія Гостьовий будинок, Б / Н VSHospital,
Палді, Ахмедабад – 380006. (Гуджарат, Індія)
Контакти: +91 88 66 00 3636, +91 88 66 11 3636

Відвідайте наш сайт: www.ijar.in
Пишіть: editor@ijar.in

http://pijrpublication.acemlnb.com/proc.php?nl=104&c=3168&m=3373&s=c0ae348e1448f06fa3df8aeea4fe3902&act=unsub