Міжнародний журнал наукових досліджень (IJSR) є відкритий доступ, міжнародний, щомісяця, що рецензується публікує статті авторів з Індії і за кордоном, з особливим акцентом на оригінальних досліджень, які важливі для країн, що розвиваються, в тому числі перспективи Індії.

Журнал публікує оригінальні наукові статті, зосередивши увагу на сім’ї охорони здоров’я, епідеміології, біостатистики, управління охорони здоров’я, надання медичної допомоги, національні проблеми зі здоров’ям, медичної антропології та соціальної медицини, запросив анотації і коментарі, спеціальні документи про останні досягнення, клінічної та епідеміологічної діагностики і огляд управління статті, короткі повідомлення / короткі повідомлення, листи до редакції, звіти тематичних і т.д. журналу охоплює населення на основі дослідження, оцінка впливу, моніторинг та оцінка, систематичний огляд, мета-аналіз, клініко-соціальні дослідження і т.д., пов’язані з в будь-якій області і дисципліни суспільної охорони здоров’я, особливо мають відношення до національних пріоритетів, в тому числі етичних і соціальних проблем. Статті вирівняних з питаннями національної охорони здоров’я і наслідками політиків є кращими. Він публікується щомісячно та надається в друкованому та електронному варіанті.

Журнал інлайн з MCI норм і індексу з індексом Коперника Значення 93.98.

PRINT ISSN NO: 2277 – 8179

Значення IC 93.98

Вплив фактор 4.758 (SJIF)

Для перегляду поточного питання, натисніть тут

Манускрипт ПОДАННЯ:

Дослідження паперу високої якості запрошуються ті і плагіат оригінальна безкоштовно повинні бути підготовлені в форматі MS Word з подвійним – стовпець в окремих рознесених машинописних сторінок повинні бути представлені в електронному вигляді вкладення по електронній пошті Ідентифікатор журналів згадується … ijsr @ worldwidejournals. кому

ЖУРНАЛ INDEXING:

Журнал індексується з провідними міжнародними Індексація агентствами як індекс Коперника, Google Scholar, Open J-Gate, Кирпа, Citefactor, DJOF, DRJI, Eyesource і т.д.

ЯК ПОДАТИ СТАТТІ:

Якщо ви хочете опублікувати Research Paper / Стаття люб’язно слідувати нашим | АВТОР КЕРІВНИЦТВО | І ви можете безпосередньо | ЗАВАНТАЖИТИ вашу статтю | на нашому сайті | Або ж відправити нам за адресою | ijsr@worldwidejournals.com

ПРОЦЕС ОГЛЯД:

Процес , Стандартний огляд повинен зайняти 3-4 дні time.please Див процесу розгляду

З повагою,
IJSR – Міжнародний журнал наукових досліджень

Відмовитися від підписки

http://pijrpublication.acemlnb.com/proc.php?nl=100&c=3062&m=3258&s=c0ae348e1448f06fa3df8aeea4fe3902&act=unsub