ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

КЗВО ЛОР «Львівська медична академія імені А. Крупинського» запрошує Вас взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції: «Освіта медичних фахівців: реалії та виклики сьогодення», що відбудеться 27 квітня 2023 року дистанційно (заочно).

До участі в науково-практичній конференції запрошуються науковці, аспіранти, здобувачі закладів вищої освіти та науково-дослідних установ, а також практичні працівники, які зацікавлені питаннями сучасної медичної теорії та практики.

ТЕМАТИКА СЕКЦІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ:

  1. Інституційні чинники якості медичної освіти  в Україні.
  2. Психологічні, педагогічні, організаційні умови підготовки сучасного фахівця-медика.
  3. Новітні засоби викладання соціально-гуманітарних дисциплін у формуванні загальних та професійних компетентностей студента-медика.
  4. Викладання клінічних дисциплін у надзвичайних умовах : пандемія, воєнний стан.
  5. Роль фундаментальних дисциплін у процесі формування професійної компетентності студента-медика.

Робочі мови конференції : українська, польська, англійська.

Тези доповіді та заповнену авторську довідку необхідно надіслати  до 15 квітня 2023 року (включно) на електронну адресу : sgd-articles@lma.edu.ua

За результатами проведення конференції планується видання збірника матеріалів конференції, що буде надіслано авторам на електронні адреси та розміщено на офіційному сайті КЗВО ЛОР «Львівська медична академія ім. А. Крупинського».

Усі учасники конференції отримають електронний сертифікат із зазначеним обсягом підвищення кваліфікації (15 годин – 0,5 кредита ЕСТS). Вартість участі у конференції безкоштовна.

Публікація тез у збірнику матеріалів конференції – 100 гривень.

Адреса організаційного комітету : вул. Дорошенка, 70, м. Львів, 79000. КЗВО ЛОР «Львівська медична академія ім. А. Крупинського», кафедра соціально-гуманітарних дисциплін.

 

Контактні особи :  Хміляр Ірена Романівна (моб. тел.097-4750772)

Олійник Наталія Юріївна (моб.тел.098-3364364)

Яворська Жанна Броніславівна(моб.тел.067-8447001)

Інформаційний лист

Оголошення