Від імені видавництва «Професійні видання. Україна» висловлюю Вам свою повагу і пропоную співпрацю та взаємопідтримку в розвитку української медичної науки та практики.

Ми зацікавленні в розміщенні авторських статей науковців, очолюваного Вами закладу, на сторінках  міжнародних науково-практичних медичних журналах, які випускає наше видавництво. Рада повідомити, що всі 15 журналів включені до міжнародних реферативних баз ЕВSСО, Ulrichs Periodicals Directory, чотири видання до SCOPUS і частка до переліку фахових видань ВАК України. Кожне з видань очолює один з лідерів наукової думки того чи іншого медичного напрямку в Україні, у кожного з журналів вже є широке коло авторів і читачів. Також всі  видання знаходяться у вільному доступі для лікарів при авторизації на сайті recipe.com.ua

Публікації в наших виданнях мають статус міжнародних. Це особливо актуально для докторантів і докторів медичних наук, бо такі публікації зараховує ВАК України. Оскільки всі матеріали рецензуються, до друку приймаються тільки ті, що пройшли рецензування. Правила підготовки та подачі статей приведені на сайті.

Щодо оплати. Автори оплачують рахунок за додрукарські послуги. У випадку, коли мова в статті йде про застосування лікарських засобів, фармацевтичні компанії, як правило, оплачують такі матеріали а іноді і самі замовляють їх авторам. Тобто, питання оплати в деяких випадках можуть вирішуватись за рахунок третьої сторони.

ЛИСТ_журнали Скопус