УКРАЇНСЬКІ ВЧЕНІ ОТРИМАЛИ БЕЗКОШТОВНИЙ ДОСТУП ДО ПОВНИХ ТЕКСТІВ ПРОВІДНОГО НАУКОВОГО ВИДАВНИЦТВА SPRINGER NATURE – МОН ЗАБЕЗПЕЧИЛО ПІДКЛЮЧЕННЯ З 3 СІЧНЯ 2020 РОКУ

Шановні науковці!

 

Повідомляємо Вам, що з січня 2020 року Міністерством освіти і науки України надана можливість використання Відкритого доступу до повних  текстів журнальних статей і книг провідного наукового видавництва Springer Nature в межах  IP-адрес БДМУ.

Springer Nature (https://www.springernature.com/gp) –  один з найбільших світових видавців академічних і науково-популярних книг та журналів, який створено об’єднанням Springer Science + Business Media та видавничою групою Holtzbrinck Publishing Group у травні 2015 року, Nature Publishing Group, Palgrave Macmillan та Macmillan Education.

Основною метою Springer Nature є сприяння доступу до результатів досліджень, опублікованих у надійних джерелах, підтримка розвитку нових прогресивних областей знань та науки.

Журнали SpringerLink висвітлюють всю широту науки, техніки, медицини та соціальних наук.

Включені   тисячі найменувань, зокрема Springer, Palgrave Macmillan та Adis.  Платформа Springer Nature налічує загалом понад 3000 наукових журналів та 9 000 книг.

 

Доступ за посиланням: https://link.springer.com/.

Доступ з сайту Координаційної Ради:  http://nauka.bsmu.edu.ua/rada/

 

З повагою,

Координаційна рада БДМУ з питань представництва наукових досягнень та підвищення їх авторитетності в міжнародному науково-інформаційному просторі

 

https://www.youtube.com/SpringerNature 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *