Відкрито реєстрацію на чергову серію вебінарів від компанії Clarivate Analytics

23 жовтня 2018 16:15
Тема: Можливості платформи Web of Science для наукової та освітньої діяльності.
Тези: Пошуку наукової літератури. Можливі типи і особливості видів пошуку. Комбінування фільтрів і тегів, можливості пошуку у пристатейній літературі та схожих записах. Отримання повного тексту, відкритий доступ та Kopernio. Наукометричні показники та їхнє коректне застосування. Оцінка обраної вибірки, визначання найцитованіших робіт, тематик, лідерів певної галузі, можливостей грантової підтримки, автоматичні публікаційні звіти, збереження результатів. Додаткові бази на платформі.
Реєстрація:
https://goo.gl/Ec2mfc

24 жовтня 2018 16:15
Тема: Стратегія публікації результатів наукових досліджень. Оцінка та підбір журналів у Web of Science
Тези: Мета публікації. Ідентифікатори якісного наукового видання, бізнес моделі та вартість публікації. Підбір видання для публікації. Оформлення рукопису за необхідним форматом. Публікаційний процес. Розрахунок і особливості застосування імпакт-фактору, квартилю. Оновлений Journal Citation Reports додаткові функції. Як впізнати і не потрапити до хижацьких видань. Перевірка індексації видання у Web of Science?
Реєстрація:
https://goo.gl/4iFLbT

25 жовтня 2018 16:15
Тема: Презентація результатів наукової діяльності автора та установи
Тези: Пошук доробку науковця у Web of Science, складнощі, що можуть виникнути, і шляхи подолання. Авторські ідентифікатори ResearcherID та ORCID : мета, можливості, створення, наповнення, редагування, Оцінка робіт, автоматичне створення звітів з публікаційної діяльності науковця /довільної групи вчених і коректна їхня оцінка. Профіль установи
Реєстрація:
https://goo.gl/1nK6Fj

Вебінари починаються о 16:15, вони безкоштовні, можна прослухати всі (реєструватися на кожен окремо) або лише той що більше зацікавив тривалість до 1 години, українською мовою, необхідна попередня реєстрація.
На вказану під час реєстрації електронну пошту надійде запрошення за яким необхідно перейти за 5-10 хвилин до початку вебінара, налаштування звуку можна переглянути https://goo.gl/p6A3svОпераційна система ХР не підтримується – знайдіть можливість долучитися до вебінару з відповідного пристрою, що дає можливість прослухали звук.
Доведено що прослуховування компанію колег під смачну каву або чай підвищує рівень комунікації у колективі 😉
Дякуємо за поширення та інформування колег, аспірантів, студентів за запитання які можна поставити при реєстрації на вебінари та за використання платформи у науковій роботі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *