УКРАЇНСЬКІ ВЧЕНІ МОЖУТЬ ДОЛУЧИТИСЯ ДО БЕЗКОШТОВНИХ ВЕБІНАРІВ ЩОДО ПУБЛІКАЦІЇ У МІЖНАРОДНИХ НАУКОВИХ ВИДАННЯХ

Для науковців та всіх охочих відбудеться низка безкоштовних вебінарів, присвячених аналізу публікаційної активності, підбору видань для публікації досліджень, можливостям платформи Web of Science для вчених.

Зокрема, в останньому вебінарі буде інструкція про те, як вибрати статті певної установи за певний проміжок часу, які запитують під час подачі заявки на конкурс для отримання доступу до платформи Web of Science.

Вебінари починатимуться о 16:15 та триватимуть близько години. Мова заходу – українська.

Для участі обов’язковою є реєстрація. Якщо ви маєте бажання долучитися до кількох вебінарів, то реєструватися потрібно на кожен окремо.

На вказану під час реєстрації електронну пошту надійде запрошення, за яким необхідно перейти за 5-10 хвилин до початку вебінара. Налаштування звуку можна переглянути тут: https://goo.gl/p6A3sv

 

Зверніть увагу: на жаль, технічні можливості проведення вебінару не передбачають підтримку операційної системи ХР.

 

Розклад вебінарів:

Тема: Можливості платформи Web of Science для науковця.

Тези: Базові та розширені можливості пошуку наукової літератури. Комбінування фільтрів і тегів, пошук у пристатейній літературі та схожих записах. Отримання повного тексту, можливості Kopernio. Оцінка обраної вибірки, звіти щодо цитування, збереження результатів. Додаткові бази на платформі.

Реєстрація:  https://goo.gl/ivd8CZ

 

Тема: Підбір та аналіз наукових видань для публікації власних досліджень.

Тези: Як підібрати видання для публікації? Про що говорить імпакт-фактор, квартиль і інші показники в Journal Citation Reports. Скільки коштує публікація? Чи можна опублікуватися в міжнародному виданні безкоштовно? Як оформити перелік літератури? Хто створює хижацькі видання і як не стати їх жертвою. Як перевірити, куди мене запросили публікуватися?

Реєстрація: https://goo.gl/W93HHG

 

Тема: Аналіз публікаційної діяльності установи і науковця

Тези: Публікаційна активність установи: ідентифікація робіт, профіль організації, оцінка. Підготовка статистики установи для участі у конкурсі МОН на отримання доступу до Web of Science. Авторській ідентифікатор ResearcherID: створення, наповнення, редагування, використання

Реєстрація: https://goo.gl/gFaJzF

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *