26 травня 2019 року на Соборній площі м. Чернівці управлінням молоді та спорту Обласної Державної Адміністрації спільно з молодіжною громадською організацією “ITTA” проводить ІІ Науковий пікнік у Чернівцях.

            Наукові пікніки – проект, спрямований на популяризацію науки для дітей, в рамках якого проходитимуть такі заходи: лекції, стажування учнів шкіл студентами університетів, фестиваль.

Лекції: щотижня учасники презентують експерименти для учнів шкіл та проводять відкриті уроки з практичними заняттями. З лекцій будуть відібрані найкращі учні, які потім матимуть змогу стажуватись у студентів ЧНУ і БДМУ.

Стажування: найкращі учні шкіл працюватимуть за напрямками, які їм цікаві: хімія, біологія, фізика і медицина. Окрім теорії – багато практики, звісно!

Фестиваль: заключний захід-підсумок здобутих навичок і вмінь. Безліч локацій з студентами і їхніми асистентами – учнями шкіл, які пройшли стажування, де ми на власні очі побачимо неймовірну комунікацію різних поколінь. Також очікуйте на знайомства з екологами, ІТ- технологами, представниками з “Центру науки Тернополя”, архітекторами, психологами, ґрунтознавцями, садівниками. А ще — відкритий лекторій у форматі 15×4 про науку і науковців.

Після заповнення анкети ми сконтактуємо з вами і узгодимо всі напрямки співпраці . Дякуємо за вашу роботу і готовність змінювати наше майбутнє!)

Анкета для учасників