21-23 листопада 2018 року у Міжнародному виставковому центрі відбудеться III Міжнародний форум «INNOVATION MARKET» (далі – Форум). Адреса проведення – м. Київ, Броварський проспект 15.

Форум проходить згідно з розпорядження Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2016 року № 864-р та за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Національної академії наук України, НТУУ «Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського» та НТУ «Харківський політехнічний інститут». Генеральним розпорядником заходу є TOB «Міжнародний виставковий центр».

Мета Форуму – демонстрація українських та закордонних новацій для пошуку шляхів їх впровадження, залучення інвестицій в інноваційні проекти у всіх сферах економіки України, надання допомоги в пошуці грантів, програм підтримки та реалізації інноваційних рішень, ініціація необхідних змін до законодавства.

Запрошуємо заклади вищої освіти взяти участь в Міжнародному Форумі «INNOVATION MARKET», який є інструментом для просування наукових напрацювань на ринок та залучення фінансових ресурсів для науково-технічної та інноваційної діяльності.

Програма заходу надає широкі можливості для обговорення питань інноваційної та інвестиційної діяльності в таких сферах, як енергетика, промисловість, агропромисловий комплекс, фінанси та інтелектуальна власність, SMART Society, екологія, соціальний розвиток.

В цьому році в конференційній програмі будуть підійматися такі теми: «Інновації в навчальному процесі», «Як виховати новатора», «Дуальна освіта у ЗВО», «Міжнародні освітні та наукові програми» та багато інших. У якості спікерів та експертів братимуть участь представники проектів Teacher for teachers, eTWINNING PLUS, EU Study Days, Еразмус+.

Заклади вищої освіти матимуть можливість представити свої розробки як цільовій аудиторії споживачів, так і представникам державних органів, зокрема, посольств інвестиційних та фінансових установ України механізмами залучення грантових коштів та особливостями доступу до фондового фінансування інноваційних підприємств, дізнатися про шляхи комерціалізації власних розробок тощо.

Звертаємо увагу, що участь у Форумі платна. Детальна інформація стосовно умов участі доступна на офіційному сайті організаторів – www.innovationmarket.com.ua, а також за тел.: (044) 206-87-19, (044) 201-11- 72; e-mail: ifim@innovationmarket.com.ua