4-6 квітня 2018 року на базі Вищого державного навчального закладу України «Буковинський державний медичний університет» відбудеться V Міжнародний медико-фармацевтичний конгрес студентів і молодих учених BIMCO 2018.

Студентське наукове товариство та Рада молодих учених університету щиро запрошують Вас взяти участь у науковому форумі.

Програма конгресу

Збірник конгресу

 

Інформаційний лист Конгресу

4 квітня 2018 року відбудеться відкриття конгресу та перше пленарне засідання, після чого розпочнуть свою роботу 35 секцій з різноманітних напрямків теоретичної, клінічної медицини та фармації. Робота кожної секції закінчуватиметься оцінюванням та обговоренням доповідей з визначенням переможців.

5 квітня 2018 року відбудеться 25 клінічних майстер-класів та практикумів українською та англійською мовами з репродуктивної медицини, хірургії, урології, гепатології, педіатрії, стоматології, травматології, кінезіології, пульмонології, трансфузіології тощо. Заходи передбачатимуть міні-лекції, операції наживо, виконання лапароскопічних маніпуляцій, вирішення клінічних ситуаційних задач.

6 квітня 2018 року на другому пленарному засіданні – закритті форуму буде підведено підсумки роботи конгресу та урочисто нагороджено переможців.

За матеріалами V Міжнародного медико-фармацевтичного конгресу студентів і молодих учених «Інновації та перспективи сучасної медицини», BIMCO 2018 буде видано 20 випуск Всеукраїнського медичного журналу молодих вчених «Хист» з опублікованими роботами учасників наукового форуму, електронний варіант якого буде розміщено на офіційному веб-сайті конгресу.

ФОРМИ УЧАСТІ У КОНГРЕСІ:

1. АКТИВНА ФОРМА:

– усна доповідь і публікація тез,

– постерна доповідь і публікація тез,

– онлайн-доповідь (вебінар) і публікація тез.

2. ПАСИВНА ФОРМА:

– пасивна участь,

– публікація тез,

– вільний слухач.

ОРГАНІЗАЦІЙНІ ВНЕСКИ:

Активна участь 250 грн (Lite-форми участі – 200 грн).

В ціну включено: можливість представити свою роботу на одній з наукових секцій, пакет учасника (крім Lite-форм) з сертифікатом участі, фуршет, участь у майстер-класах.

Пасивна участь 120 грн.

В ціну включено: публікація роботи у Всеукраїнському медичному журналі молодих вчених «Хист», електронний варіант якого буде розміщено на сайті конгресу BIMCO.

Увага! Оплата участі можлива тільки після отримання на вказану під час реєстрації електронну пошту листа-підтвердження, що тези прорезензовані і прийняті до друку.

РОБОЧІ МОВИ КОНГРЕСУ: українська, англійська, російська.

УМОВИ УЧАСТІ У КОНГРЕСІ

Авторами та співавторами робіт (учасниками конгресу) можуть бути студенти та молоді учені віком до 35 років (включно).

Для участі у конгресі необхідно до 31 січня 2018 року пройти онлайн-реєстрацію на сайті.

ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ МАТЕРІАЛІВ:

роботи, направлені для участі у конгресі, не повинні бути раніше опублікованими або направленими для публікації в інші видання;

один автор може бути заявлений не більше, ніж у трьох тезах;

обсяг матеріалів для друку від 2000 до 2500 знаків, включаючи пробіли;

у тексті тез слід відображати актуальність, мету, матеріал та методи, результати дослідження, висновки;

назви фармацевтичних фірм, апаратуру, реактиви наводяться в оригінальній транскрипції; результати вимірювань – в одиницях Міжнародної системи (СІ);

усі скорочення (окрім загальноприйнятих) слід розшифровувати при першому вживанні;

тези не повинні містити таблиці, графіки, ілюстрації;

УВАГА! Редакційна колегія залишає за собою право часткового редагування матеріалу, який оформлений з порушенням вимог. Оргкомітет не несе відповідальності за наукову достовірність тез.

В рамках конгресу Ви зможете ознайомитися з чудовим містом Чернівці та його визначними місцями, серед яких – комплекс споруд колишньої резиденції Буковинських митрополитів, занесений до реєстру Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО; відвідати четверту Лавру України – саме так паломники називають Вознесенський Банченський чоловічий монастир, а також Музично-драматичний театр, що є однією з найвідоміших пам’яток архітектури міста, яка прикрашає Театральну площу уже понад сто років, і багато інших цікавих місць. Також Вашій увазі пропонуємо насичену розважальну програму на будь-який смак, що включатиме дружню вечерю, дискотеку і незабутній пост-конгрес тур в Карпати.

Уся інформація щодо проведення конгресу, а також онлайн-реєстрація, подача матеріалів та оплата участі – на офіційному веб-сайті BIMCO.

АДРЕСА ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ КОНГРЕСУ:

Студентське наукове товариство, Рада молодих учених

Вищий державний навчальний заклад України

«Буковинський державний медичний університет»

Театральна площа, 2

м. Чернівці, 58002

КОНТАКТИ:

Тюлєнєва Олена Анатоліївна (науковий керівник СНТ, голова Ради молодих учених БДМУ) тел.моб.+380502400144, e-mail:tuleneva@bsmu.edu.ua.

Говорнян Сергій (голова ради СНТ БДМУ), тел.моб +380500561142; e-mail: serhiy.hovornyan@gmail.com

Заздалегідь вдячні Вам за участь у конгресі!

З повагою, організаційний комітет конгрес