Richard Wolf Medical Instruments
Журнал ендоурології і частини B, Videourology
ендоурологіческіе СуспільствоОфіційний журнал:
ендоурологіческіе Суспільство

Ендоурології Sound Bites – Слухайте зараз!

Журнал ендоурології і Videourology, у співпраці з ендоурологіческіе товариствами, представляє ендоурології Sound Bites, серію подкастів з участю експертів в цій галузі.

ПОСЛУХАТИ!

Наш другий епізод показує доктора Хайме Ландман, професор урології та радіології, завідувач кафедрою урології, Університет Каліфорнії, Ірвін.

Д-р Jaime Landman

У цьому епізоді ми розглянемо сучасну невелику біопсію нирок маси. Історичний погляд на проблему допоможе виділити як наш поточний стандарт медичної допомоги прийняв нас далекий від реалій сучасного онкологічного лікування, проявляється у всіх інших хірургічних дисциплінах. будуть забезпечені і оформлені в перспективі біопсій в інших хірургічних дисциплінах, а також в інших системах органів, щоб продемонструвати, яким чином урологічна перспектива відрізняється від стандарту в інших областях без біологічного обгрунтування даних Ниркових коркових новоутворень біопсії. Крім того, новим в ультразвукової техніки та керуючись результатами біопсії офісу будуть розглянуті.

слухати зараз
Richard Wolf Medical Instruments

Ця серія представлена ​​вам Richard Wolf Medical Instruments – Виділена для поліпшення результатів лікування пацієнтів за допомогою інновацій в ендоскопії.