Paripex-індійський журнал дослідження (PIJR) є міжнародним журналом відкритого доступу забезпечує платформу для досягнення в області базових і перспективних клінічних медичних дослідженнях для всіх галузей Médico фахівців. PIJR забезпечує передній край оновлення, розробки в медичній арені і допомагає медичну братії синхронізувати свої знання в сьогоднішній час

Paripex-індійський Журнал досліджень публікує документ / дослідницьку статтю 15 числа кожного місяця, і, отже, публікує огляди, статті, короткі повідомлення і звіти тематичних. Авторам рекомендується публікувати свої експериментальні і теоретичні результати про молекулярні і клітинних процесах в хвороби, таким чином, щоб поліпшити розуміння основних принципів і біологічних питання лікарських засобів.

Журнал інлайн з MCI норм і індексу з індексом Коперника вартості 79,96
Журнал має ISSN Немає: 2250-1991 з імпакт-фактором 5.761 (SJIF).

Крім того, журнал також в затвердженому списку UGC Натисніть тут , щоб побачити

Журнал Індексація:

Журнал індексується з провідними міжнародними Індексація агентствами як індекс Коперника, Google Scholar, Open J-Gate, Кирпа, Citefactor, DJOF, DRJI, Eyesource і т.д.

Рукопис Подання:

Дослідження паперу високої якості запрошуються ті і плагіат оригінальна безкоштовно повинні бути підготовлені в форматі MS Word з подвійним – стовпець в окремих рознесених машинописних сторінок повинні бути представлені в електронному вигляді вкладення по електронній пошті Ідентифікатор журналів згадується … Редактор @ paripex. в

Огляд процесу:

Процес , Стандартний огляд повинен приймати 7-10 днів time.please Див процес огляду

Як розмістити статтю:

Якщо ви хочете опублікувати Research Paper / Стаття люб’язно слідувати нашим | АВТОР КЕРІВНИЦТВО | І відправити нам за адресою | editor@paripex.in | Або ви можете також безпосередньо | ЗАВАНТАЖИТИ вашу статтю | на нашому сайті.

http://gjra.acemlnc.com/proc.php?nl=3&c=201&m=210&s=c0ae348e1448f06fa3df8aeea4fe3902&act=unsub