Шановний дослідник

Ми раді повідомити Вам , що Міжнародний журнал Current Advanced Research (ISSN: ВІДСУТНІСТЬ: 2319-6475 P: 2319-6505) починає свій наступний випуск (квітень-2017). Ми хотіли б запросити вас взяти участь в науковий документ для публікації в IJCAR.

ми публікуємо

Оригінальні статті, Емпіричні матеріали на основі теорії, огляд Papers, Case Reports, конференції Звіти / документи, Технології звіти, книги, відгуки, коментарі, події і новини. Цей журнал журнал для друку і Інтернету , який забезпечує міжнародну громадськість дослідник.

Ми з задоволенням повідомляємо Вам , що IJCAR є міждисциплінарний журнал індексується Індекс Коперника, Польща з ICV Значення 61,97 в 2015 році і виконавців Публікація імпакт – фактор (PIF) 2016: 5,995 харчування від SJIF і перераховані в періодика каталог Ульріха, Proquest, США , Pubmed і Google Scholar.

Надішліть листа з вказівкою свій рукопис через систему подачі онлайн ( http://journalijcar.org/submit-article ) або поштову ідентифікатор journalijcar@gmail.com в MS форматі слово в якості вкладення.

З повагою

Редакція-Міжнародний журнал Current перспективних досліджень

http://www.journalijcar.com

Електронна пошта ID: journalijcar@gmail.com