Дорогі колеги),

Подвійний огляд Щомісячний журнал Опубліковано англійською та хінді
Журнал медичного Subject Друк ISSN немає: 2277-8179
ВПЛИВ ФАКТОРА: 4,176 розраховано SJIF
Індекс Коперника IC Значення: 78,46
MCI Затверджено журнал

Міжнародний журнал наукових досліджень (IJSR) є міжнародним журналом відкритого доступу забезпечує платформу для досягнення в області базових і перспективних клінічних медичних дослідженнях для всіх галузей Médico фахівців. IJSR забезпечує передній край оновлення, розробки в медичній арені і допомагає медичну братії синхронізувати свої знання в сьогоднішній час

Міжнародний журнал наукових досліджень опубліковано на 1 число кожного місяця, і, отже, публікує огляди, статті, короткі повідомлення і звіти тематичних. Авторам рекомендується публікувати свої експериментальні і теоретичні результати про молекулярні і клітинних процесах в хвороби, таким чином, щоб поліпшити розуміння основних принципів і біологічних питання лікарських засобів. Журнал інлайн з MCI норм і індексу з індексом Коперника Значення 78.46. Журнал був опублікований на кожен 1-й день місяця.

МІЖНАРОДНИЙ ЖУРНАЛ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ випустила свій квітневий випуск , він в даний час добре прийнятий академічної братії …… високої якості медичних досліджень Papers / Статті запрошені на травень-2017 Issue

Журнал Індексація:

Журнал індексується з провідними міжнародними агентствами, як Indexing   Індекс Коперника, Google Scholar, Open J-Gate, Кирпа, Citefactor, DJOF, DRJI, Eyesource   і т.д.

Для перегляду поточного питання,   Натисніть тут

Якщо ви хочете опублікувати Research Paper / Статтю люб’язно відповідає нашому Автору Керівництво та пошти до нас на ijsr@worldwidejournals.com або ви можете також безпосередньо Завантажити статтю на нашому сайті.

Прохання переслати цю електронній пошті своїм друзям / колегам / Associates та іншими дослідниками, які можуть бути вигоду з цього.

Найкращі побажання,

МІЖНАРОДНИЙ ЖУРНАЛ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ

редактор,
303, Maharana Pratap комплекс,
Opp. Кападія Гостьовий будинок, Б / Н VSHospital,
Палді, Ахмедабад – 380006. (Гуджарат, Індія)
Контакти: +91 88 66 00 3636 , +91 99 04 00 0288

Відвідайте наш сайт: www.worldwidejournals.com
Писати :   ijsr@worldwidejournals.com